Sperm
All That I Am
install theme

"don’t think about what can happen in a month. don’t think about what can happen in a year. just focus on the 24 hours in front of you and do what you can to get closer to where you want to be."

- eric thomas   (via shaelii)

(Source: natural-lifters)

kahl-ocelot:

everywhere is a bed if you try hard enough

(Source: shigure-hime)

viciousbri:

Currently

egberts:

where can i buy that for free

"a woman should be able to kiss a man beautifully and romantically without any desire to be either his wife or his mistress."

- f. scott fitzgerald, the beautiful and damned  (via shaelii)

(Source: goodreads.com)

lexiroseeee:

run away | via Tumblr on We Heart Ithttp://weheartit.com/entry/109804571/via/iamchoco_late
namyrashid:

Greece memang cantik. Keterlaluan cantik. Tapi i got to grab this chance to be in Iceland. Sama macam aku guna my last money untuk beli tiket ke istanbul instead of balik ke Bali Indonesia.
Kawan kawan aku terkejut. Kenapa aku tiba tiba ada di istanbul. Aku harap from now on mereka dah sedar yang sebenarnya aku ni memang random, spontaneous and unpredictable. Selalu dalam hidup aku memang aku tak ikut pun apa yang aku dah plan awal awal. Memang aku selalu end up kat tempat lain, dengan orang lain and buat benda lain.
And always, yang aku tak plan tu lah yang lebih baik and better decision (adventure) berbanding yang previous one.
TOP